Răsturnare șoc în dosarul decesului avocatei căzute de la etajul 6: şeful ei a fost reţinut

Data:

După mai bine de un an de la anchetă, instituţiile care au cercetat moartea avocatei Monica Cioată au decis pe neaşteptate să îl reţină pentru 24 de ore pe iubitul acesteia, avocatul Sebastian Felecanu.

Procurorii ar avea nişte imagini de pe camera de supraveghere în care s-ar vedea cum Felecanu o impinge pe fereastră pe iubita lui, iar aceasta cade în gol de la etajul şase. Între timp, Felecanu a cunoscut altă fată, care seamănă în multe privinţe cu fosta iubită care a murit. Cine este noua iubită misterioasă a lui Felecanu?

Monica Cioată, în vârstă de 25 de ani, a căzut de la etajul şase al unui bloc situat în Târgu Cucu, în dimineaţa zilei de 19 iunie 2021. La ora 4.30, un apel 112 a anunţat că o persoană a căzut de la înălţime în parcarea din spatele blocului. Nouă minute mai târziu, un vecin a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat, iar la 4:36 a ajuns un echipaj de ambulanţă. Un minut mai târziu a ajuns şi Poliţia.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: O turistă care a căzut zece metri în zona vârfului Lăiţel din Munţii Făgăraş a fost preluată de un elicopter SMURD

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related