Record de interimate la șefia Poliției – ofițerul s-a plimbat cu concursuri de la Vaslui la Galați

Data:

Șeful Poliției Vaslui (re)vine la comanda IPJ Galați. Deținător al unui record de interimate pe funcția de adjunct al șefului IPJ Galați, comisarul-șef Dan Pelin revine pe poziția pe care a ocupat-o până la sfârșitul lunii aprilie 2023.

După nu mai puțin de șase mandate de împuternicire, în virtutea cărora a dublat comanda Poliției Județene, timp în care nu s-a mai organizat niciun concurs pentru ocuparea funcției oficial vacante, Pelin se întoarce, și nu oricum și nu de oriunde. 

Citește și Medici profesioniști în Ortopedie și traumatologie, la Centrul Medical Brâncusi

Pentru că legal nu mai putea obține nicio împuternicire la Galați, a fost trimis la Vaslui, ca inspector-șef interimar, de unde s-a pregătit pentru concursul de la Galați. A fost singurul candidat înscris la examenul care a avut loc pe 7 iunie și pe care l-a promovat cu nota 7,83. Din câte se pare, proaspătul adjunct plin nu va reveni însă imediat la Galați, urmând să mai stea la comanda IPJ Vaslui până când acolo va fi organizat un concurs sau va fi desemnat un alt împuternicit. Cea de-a doua funcție de adjunct de la IPJ Galați rămâne în continuare liberă. Ultimul care a ocupat-o a fost cms. șef Daniel Miron, destituit din funcție anul trecut, odată cu trimiterea în judecată într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu și falsificare de pontaje, titrează Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related