Regizorul James Cameron anunță trei continuări ale filmului Avatar

Data:

Regizorul James Cameron a anunţat într-un interviu că va putea semna alte trei continuări din saga „Avatar”, transmite News.ro. Lansat la mijlocul lunii decembrie, filmul este deja al nouălea cel mai mare succes al tuturor timpurilor, cu încasări de peste 1,5 miliarde de dolari.

„Simt că, odată cu succesul pe care filmul îl are acum, probabil că va fi profitabil în următoarele zile. Aşa că nu voi putea să-l opresc. Va trebui să fac celelalte continuări”, a declarat el, la „Who’s Talking to Chris Wallace?” de pe HBO Max.

„Ştiu ce voi face în următorii şase sau şapte ani. Ceea ce spun este că va fi bine. Vom vorbi în curând cu experţii Disney despre Avatar 3, care este deja filmat. Suntem chiar în post-producţie, iar Avatarul 4 şi 5 sunt deja scrise, iar o parte din 4 este filmată”, a dezvăluit cineastul.

„Am început o franciză. Am început o saga care va fi povestită în mai multe filme”, ​​adaugă James Cameron. Regizorul a anunţat deja că a treia parte, programată pentru 2025, va explora un nou trib Na’avi de foc, „poporul cenuşei”.

Luna trecută, James Cameron anunţase, în glumă, că „The Way of the Water” trebuie să adune cel puţin 2 miliarde de dolari la box office pentru a-şi acoperi costurile. Primul film „Avatar” a generat venituri de 2,9 miliarde de dolari, un record. (G4 Media)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. De ce este Skynex o armă precisă | Aktual24

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. Kievul...

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Planurile americanilor cu cele 81 de avioane rusești vechi achiziționate din Kazahstan | Aktual24

Planurile americanilor cu cele 81 de avioane rusești vechi...

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață | Deutsche Welle

500.000 de monede euro falsificate au ajuns pe piață,...