România, sub domnia clanurilor | Aktual24.ro

Data:

România, sub domnia clanurilor. Cel mai recent reportaj Recorder, filmat în Crevedia, este pur și simplu năucitor. Te lovește ca un baros de plumb și te sufocă furia față de tupeul, nesimțirea, aroganța și impunitatea care respiră din fiecare gest și declarație ale personajelor implicate, oameni politici și apropiați ai acestora. Știu că nu au ce să li se întâmple iar liderii statului le garantează acest lucru, scrie Ovidiu Albu în Aktual24.ro.

Golănie și șmechereală de interlop vedem în comportamentul primarului PSD din Crevedia, Florin Petre. Replici batjocoritoare scuipate prin colțul gurii în fața unui jurnalist care își face cu profesionalism meseria, uși trântite în fața unor întrebări legitime și de interes public, totul în comportamentul acestui individ transmite „fac ce vreau și mă doare-n …. de voi toți”. Un astfel de mesaj i-a transmis imediat după tragedie chiar și șefului lui de partid, premierul Marcel Ciolacu, și se vede acum că era bazat, cum se spune prin mediul lui de interlopi: „Eu vă spun că nu mă va exclude din PSD, așa am o presimțire”.

Citește și: Primăria Tușnad a preluat ostil o afacere privată. Șicane, întârzieri, expropieri

Portretul de mafiot al acestui primar este bine reliefat și prin comportamentul apropiaților acestuia. Un individ plin de mușchi și gol de gramatică își face apariția în locul unde jurnalistul vorbește despre dărâmarea unei case monument istoric și încearcă să amenințe. Este ginerele unui apropiat al primarului din Crevedia, fiind cel care a primit de la primărie terenul unde se afla conacul ridicat de Principesa Elena, mama Regelui Mihai, acum făcut moloz. „Așa am vrut eu, să-l dărâm”, scuipă și acesta prin colțul gurii. Ca orice periculos care se respectă, el își afișează porecla (Adrian Mangaua) pe rețelele de socializare, acolo unde îl și promovează insistent pe Florin Petre ca să fie reales.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Adina Florea va fi cercetată după ce instanța supremă a anulat clasarea plângerii procurorului Negulescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „…iar liderii statului le garantează…”___–___aceasta este chintesenta relatiilor sociale in Romania, tonul este dat de MARILE CLANURI POLITICE(( partide, guvern, etc.) de insasi pres-edintie si pres-edinte, in sfarsit, Romania este o anarhie ince neexplodata, tocmai pentru ca exista un oarecare control , dar tot de tip mafiotic, e dovedic ca insasi colonei din politie se ocupa cu adusul -ilegal- de infractori si teroristi, in tara…Ce se pterece in orice colt din Romania, este si greu de imaginat, daramite de adus la lumina zilei, practic Romania este o natie subterana, inclusiv economic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Parchetul European îl anchetează pe fostul șef al Băncii Europene de Investiții, Werner Hoyer

Parchetul European îl anchetează pe fostul șef al Băncii...

Circulaţie oprită pe autostrada A2 şi pe calea ferată, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Circulaţie oprită pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Măsura a fost...

Opt răniţi într-un accident rutier în Satu Mare

Accident rutier în Satu Mare. Opt persoane au fost...

A fost găsit trupul tânărului român dispărut în apele râului Natisone din Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România a anunțat, luni...