Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, critică orice colaborare cu PSD

Data:

Președintele CJ Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, critică dur o posibilă colaborare a PNL cu PSD, într-o eventuală formulă de sprijin pentru guvernare.
”Cu cateva luni in urmă nu exista nici un membru important din PNL care să nu critice o eventuală colaborare, de orice fel, cu PSD. Astăzi, aproape toți cei importanți din echipa câștigătoare, ne creează emoții. Nouă, celor consecvenți în convingerea că noul guvern nu trebuie sa depindă de acest partid”, spune Romeo Dunca.

Cunoscut om de afaceri, temerar și explorator, Romeo Dunca este din septembrie 2020 și președintele CJ Caraș-Severin, fiind ales pe listele PNL. Dunca spune că premierul desemnat ar trebui să negocieze cu USR, care sunt singura soluție pentru o formulă guvernamentală: „Cooptarea USR în guvernul Ciucă e necesară și ar duce la încheierea acestei penibile crize. Locul la șefia Camerei Deputaților e liber. L-ar putea ocupa cineva din USR motiv pentru care cred că s-ar regăsi înțelegere pentru ca Fondurile Europene și Dezvoltarea sau Justiția în locul lor, să revină la PNL.

Cu siguranță s-ar găsi și pentru domnul Câțu o soluție. Propunerea noului guvern ar fi votată si de USR și de UDMR si ne-am apuca de lucru. Sunt atatea de facut!”, concluzionează Dunca.

Foto: CJ Caraș-Severin

spot_imgspot_img
Cristian Franț
Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related