Rusia pregătește de luptă rezerviștii adunați de prin țară și îi aduce la granița Ucrainei

Data:

Rusia mută forțe aflate în rezervă în toată țara și le adună lângă Ucraina pentru viitoare operațiuni ofensive, potrivit ultimei evaluări a serviciilor de informații britanice. De asemenea, britanicii spun că militarii sunt transportați cu blindate MT-LB cu armură limitată și echipate doar cu mitralieră.

  • O mare parte din noile unități de infanterie sunt desfășurate probabil cu vehicule blindate MT-LB luate din depozite ca mijloc de transport principal.
  • În timp ce MT-LB-urile au fost folosite anterior în roluri de sprijin de ambele părți, Rusia le-a considerat de mult timp nepotrivite pentru majoritatea transporturilor de infanterie din prima linie.
  • Acesta a fost proiectat inițial în anii 1950 ca un tractor pentru a trage artileria, având o armură foarte limitată și se poate monta doar o mitralieră pentru protecție.
  • În contrast, în februarie, la începutul invaziei, cele mai multe dintre primele unități de asalt aveau vehicule de luptă de infanterie BMP-2 în februarie, având o armură de până la 33 mm grosime și pe care se poate monta un tun automat puternic de 30 mm și un lansator de rachete antitanc.
  • În ciuda afirmației președintelui Putin din 7 iulie 2022 că armata rusă „nici măcar nu și-a început” eforturile în Ucraina, multe dintre întăririle sale sunt grupări ad-hoc, desfășurate cu echipamente învechite sau neadecvate, titrează HOTNEWS.RO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Inca nu realizam care este scopul declansatrii acestui conflict militar .Toata suflarea stie „ ca nu poti omori cu sabia decit pe cel din fata ta .” Zeci de mii de copii, tineri si batrini, oameni de tot felul, ucisi , orase intregi darimate si duse la pamint , un cimitir al tancurilor si al armelor asociate si toate acestea ca sa faci ce ? Foametea , dorinta de revansa multiplicata , zdrobirea personalitatii cetatenilor , minciuna spusa ca si adevar absolut , goana dupa innavutire , nepasarea dusa la extrem, oare de unde au revenit toate acestea ? De neconceput .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

China – Rusia, o nouă axă revizionistă? | Revista22

China - Rusia, o nouă axă revizionistă? Washingtonul a...

Rusia a folosit arme chimice în Ucraina, încălcând regulile internaționale

Rusia a folosit arme chimice în Ucraina, încălcând regulile...

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul ilegal din Ucraina | Aktual24

Noi sancțiuni ale SUA pentru companiile care susțin războiul...

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. De ce este Skynex o armă precisă | Aktual24

Ucigașul german de drone a ajuns în Ucraina. Kievul...