7 candidați pentru postul de director general Metrorex. Selecția o face o firmă minusculă, suspectată de aplicarea unor criterii și condiții „cu dedicație”

Data:

Șapte doritori și-au depus candidatura pentru funcția de director general Metrorex, din care trei sunt foști directori ai acestei companii, anunță clubferoviar.ro.

Compania Metrorex prin consultantul angajat Fox Consultants a primit până miercuri 19 iulie, termenul limită, candidaturile a șapte doritori pentru funcția de director general al companiei. Trei dintre aceștia sunt foști directori ai companiei, anume Mariana Miclăuș, actualul director general, Gabriel Mocanu, fost director general și Mariana Petre, fost director comercial.

Mai candidează Marian Chiper fost director în cadrul CFR SA și actual președinte CA CFR SA, Teodorescu Mihai, director în cadrul Portului Constanța și fost director în Primăria Capitalei, Petre George Daniel, nume necunoscut, și Ungureanu Petre care este de șase ani consilier al directorului general al Electrificare CFR SA, iar anterior (1998-2017) a lucrat la Serviciul Român de Informații (SRI). Ungureanu Petre este și directorul general al GEI Palat CFR SA.

Citește și: Viktor Orban la Tușnad, ironii la adresa Ministerului de Externe român: „Mi-a zis despre ce am voie să vorbesc”

Director general Metrorex ales de o firmă minusculă

Referitor la firma care face selecția aceasta este o firmă ce are doar un angajat, potrivit datelor furnizate Ministerului de Finanțe.

La Iași firma Fox Management Consultants a fost acuzată de aplicarea „criteriilor de selecție și condiții de participare cu dedicație pentru anumite persoane”.

Cotidianul Buna Ziua Iași susține că în cazul selecției făcute la compania ApaVital, criteriile de selecție au fost stabilite astfel încât să vină mănușă unor angajați din cadrul companiei. 

Continuarea, în clubferoviar.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Club Feroviar

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...