Şeful serviciilor secrete ucrainene, estimare despre sfârșitul războiului: Putin se va confrunta cu o lovitură de stat

Data:

Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei a declarat că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la mijlocul lunii august și că este probabil să se încheie până la sfârșitul anului, relatează BBC, potrivit HotNews.ro.

Într-un interviu acordat Sky News, generalul-maior Kyrylo Budanov a spus că „punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august” și „majoritatea acțiunilor de luptă active se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an”.

„Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas și Crimeea”.

El a adăugat că pierderea războiului de către Rusia va duce la o lovitură de stat împotriva președintelui rus Vladimir Putin, despre care a susținut că este deja în curs.

El a mai susținut că președintele Putin se afla într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”. O astfel de afirmație nu a fost susținută cu probe.

Citește și: VIDEO Zelenski susține că peste 1.000 de localităţi au fost eliberate de ucraineni de sub controlul forţelor ruse

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali

Ciocolata PNL. Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton...