Tag: Cluj-Napoca

Browse our exclusive articles!

Clujenii, invitați să ia prânzul împreună pe Strada Potaissa

Clujenii sunt invitați să ia prânzul împreună pe Strada Potaissa, la Masa Bunei Vecinătăți, înconjurați de flori și plante exotice, în cadrul Pieței de Flori Altfel.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Undă verde de la București. Primăria Cluj va face exproprierile pentru metrou și tren metropolitan

O firmă din Turcia, care a lucrat și la metroul din Dubai, a câștigat contractul pentru metroul din Cluj-Napoca, cu o ofertă de 9 miliarde lei.

Prețul chiriilor continuă să crească. Evoluția pieței în București și în marile orașe

În 2022, prețurile chiriilor au fost în medie cu 8,7% mai mari față de anul 2021, arată o analiză a portalului imobiliare.ro. Cele mai mari prețuri pe metru pătrat la apartamentele de închiriat sunt în continuare în București și Cluj-Napoca.

Cum oprește Cluj-Napoca „hemoragia creierelor”?

Expuse concurenței pieței libere, țările est-europene au rămas în urmă, cu avantaje competitive reduse și perspective slabe pentru viitor. Tinerii și-au căutat viitorul în alte părți și au lăsat aceste regiuni cu o populație îmbătrânită și cu și mai puține oportunități.

Popular

Instanța supremă convocată de urgență, în prag de noapte, pentru a sesiza CCR pe legea fugarilor

Din grijă pentru infractorii condamnați definitiv, șefa instanței supreme,...

Culmea eficienței în administrație: o centură ocolitoare pe care am așteptat-o 30 de ani a fost gata în 8 luni!

Culmea eficienței în administrație: centura ocolitoare a orașului Beclean a fost deschisă circulației rutiere de Ziua Națională a României, exact pe 1 decembrie 2023. Pe 29 noiembrie o comisie a stabilit că se poate da drumul la circulație, potrivit Săptămâna.online.

Aktual24 | Nigerul în mâinile Rusiei. Româncă, angajată a UE: „Avem 6 luni să evacuăm”

Nigerul în mâinile Rusiei, iar luni junta a renunțat...

Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, la muncă pe moșia șefului companiei, două zile la rând

Angajați și utilaje ale Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, s-au aflat pentru două zile la rând pe proprietatea lui Silviu Mangiurea, directorul general al companiei. Terenul pe care este construită vila cu o suprafață de 160 mp se întinde între două străzi – Calea Galați si strada Arțarului.

Subscribe

spot_imgspot_img