Tag: Iași

Browse our exclusive articles!

Accident ciudat la un magazin din Iași: băieţel de şase ani, internat de urgenţă, din cauza unui cărucior de marfă pentru copii

Un copil de 6 ani s-a rănit într-un supermarket din Iași: a căzut peste un cărucior de cumpărături al unui magazin și s-a tăiat la nivelul organului genital.

O afacere care duduie: barurile. Basarabenii şi păcănelele controlează domeniul

Barurile ieşene, dacă ar fi să ne luăm după datele de bilanţ pe anul 2022, şi-au revenit complet după dezastrul din pandemie, iar criza provocată de conflictul din Ucraina, care a avut ca urmări scumpiri ale tarifelor la utilităţi şi la produse alimentare sau nealimentare nu pare să le fi afectat în mare măsură.

Comisarul Zacornea, acuzat că a omorât un om și a fugit, a spălat maşina după ora accidentului

Au apărut noi detalii din dosarul penal în care fostul comisar Vasile Zacornea, fost şef la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Iaşi este suspect de ucidere din culpă în cazul localnicului găsit mort pe marginea unui drum sătesc din Holboca.

Câţi muncitori străini lucrează în Iaşi şi de unde provin: nepalezi, congolezi, indieni, tunisieni, peruani, chinezi, iranieni, brazilieni tadjici, kârgâzi

Muncitorii străini au devenit colacul de salvare pentru firmele din județul Iași, care au angajat în ultimii ani nepalezi, congolezi, indieni, tunisieni, peruani, chinezi, iranieni, brazilieni, ba chiar apatrizi, ecuadorieni, tadjici, kârgâzi, japonezi și norvegieni ca să-și acopere lipsa de personal, după cum reiese din datele obținute de la Inspecția Muncii de „Ziarul de Iași”. 

300 de drone deasupra Iaşului au deschis un festival

Festivalul Digital Throne a debutat cu un show de drone, un spectacol de video mapping și proiecții speciale pe Palatul Culturii. Grădina Palas a fost plină până la refuz vineri seară.

Popular

Sentință halucinantă în dosarul angajării abuzive a activistului liberal Andrei Rîznic

Sentință halucinantă în dosarul în care sunt vizați trei...

Cum a crescut un antreprenor ieșean de la zero afaceri de milioane de euro pe 4 continente

Cum a crescut un antreprenor ieșean, creatorul Digitail, să...

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Statuie în care eroul ucrainean executat de ruși pare viu, dezvelită la Kiev

Statuie în care eroul ucrainean executat de ruși pare...

Subscribe

spot_imgspot_img