Tag: promisiuni

Costel Alexe și promisiunile din campania electorală. Un nou proiect de lege îl ajută | Ziarul de Iași

Costel Alexe și promisiunile din campania electorală. Un nou proiect de lege îl ajută să implementeze proiectele propuse. La fel ca cele ale primarului...

Ce au promis candidații la Primăria Constanța. Portul nu a fost inclus în programul lor electoral | info sud-est

Ce au promis candidații la Primăria Constanța. Portul nu a fost inclus în programul lor electoral, deși importanța sa a crescut în urma invaziei...

Judecătoarea Lia Savonea în cursa pentru CSM, anul 2016: „Am experienţă de lucru în echipă, (…) am o gândire pozitivă, constructivă”

În 2016, judecătoarea Lia Savonea de la Curtea de Apel București candida pentru un post în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Cum se caracteriza...

Fițuica președintelui

Proiectul prezidențial România educată este de negăsit, cu 2 zile înainte să fie aprobat de Guvernul României și la 7 ani de la preluarea președinției de către profesorul Klaus Iohannis, cu promisiunea înfăptuirii raportului.

Lista promisiunilor ratate de ministrul Justiției, Stelian Ion. Cea mai răsunătoare: închiderea MCV

O situație specială este cea a infractorilor care fug peste hotare și pe care România nu-i recuperează, dar această chestiune nu figura în programul de guvernare, iar Justiția împarte responsabilitatea și cu alte structuri ale statului.

VIDEO. David Muniz, Însărcinatul cu Afaceri al SUA la București: ”Această coaliţie trebuie să îşi ţină promisiunile pentru a desfiinţa Secția Specială”

În problema SIIJ, poziţia noastră a fost clară şi o repet. Credem că această coaliţie trebuie să îşi ţină promisiunile pentru a desfiinţa SIIJ. Multe instituţii europene de justiţie s-au pronunţat clar că acea Secţie ar trebui să fie desfiinţată.

Și noi… consumabilii, sacrificabilii… cu cine votăm?

„Dacă tu ești mâncarea mea, cum vrei să imi fie mie milă de tine? Păi ar însemna ca eu să mor de foame.”, i-a...

Popular

Cel mai rău mi-e frică de hărnicia prostului

A fost nevoie ca două spitale mari din București...

Candidaţi la titularizare, eliminaţi în Arad. Au vrut să copieze de pe ceasuri smart

Candidaţi la titularizare, eliminaţi. Doi candidaţi din Arad, care...

Șeful DNA Oradea va fi magistrat de legătură în Italia | Bihoreanul

Șeful DNA Oradea, procurorul Bogdan Chiş, magistratul care a...