Topul datornicilor la bugetul local al Iașului. Printre campioni: un sirian şi un tunisian

Data:

Restanţe în Paradis. În ciuda numelor promiţătoare, Paradis SRL şi Apa cu Duh se află pe lista actualizată a Direcţiei Locale de Finanţe cu datornicii la bugetul local. Documentul cuprinde 176 de companii ieşene cu restanţe la plata impozitelor locale mai mari de zece mii de lei, iar Paradis-ul ieşean e pe locul 20 în topul datoriilor. 6,2 milioane de lei este suma pe care Iaşul ar trebui să o încaseze de la aceşti restanţieri. Adică 1.258.650 de euro.

Paradis SRL a fost înfiinţată la Iaşi în 1991, pentru comercializarea de băuturi, tutun şi produse alimentare, însă s-a reprofilat pe închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing. Iar în ultimii trei ani şi cifra de afaceri, şi profitul, au crescut. Anul trecut, firma înregistra 240.456 de lei cifra de afaceri şi 176.718 lei profitul net.

Citește și: NATO vrea să își consolideze și mai mult flancul estic

Asta în condiţiile în care, în 2021, în al doilea an de pandemie, unicul angajat al firmei a plecat din Paradis. Pe lista finanţelor locale însă datoriile acumulate de această firmă, pentru neplata impozitelor pe clădiri şi autoturisme, a ajuns la 47.911 lei.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related