Tragedie pe DE 70, în Teleorman, după manevra imprudentă a șoferului unui microbuz

Data:

Un bărbat a murit și patru persoane sunt rănite după un accident provocat de manevra imprudentă a șoferului unui microbuz, pe DE 70, în județul Teleorman.

Șoferul care a provocat accidentul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers

Marți dimineața, în jurul orei 5.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident de circulație pe DE 70, în localitatea Drăgănești-Vlașca.

„În împrejurări și din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din comuna Măgura, județul Teleorman, conducea un microbuz în localitatea Drăgănești-Vlașca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, moment în care ar fi acroșat un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani, din orașul Zimnicea.

După impact, autoturismul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat într-un copac de pe marginea DE 70”, precizează IPJ Teleorman.

Citește și: Jale în Iași: 9 mari proiecte europene sunt neîncepute, întârziate sau anulate. Chirica nu termină în 12 ani ce trebuia făcut în 7

Un om a murit și alți patru sunt răniți

În urma accidentului a rezultat decesul celui de al doilea conducător auto, în vârstă de 55 ani, și rănirea a patru pasageri din același autoturism, cei din urmă necesitând îngrijiri medicale.

„Nu au fost înregistrate victime printre pasagerii microbuzului, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că șoferul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier”, explică IPJ Teleorman.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, în vederea stabilirii situației de fapt.

Urmărește PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE este în România

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din...

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin, rudă cu moștenitorul lui Omar Hayssam | Aktual24

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin. Fostul primar...

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: Doar PSD rămâne același partid infect

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: „Oamenii se...

Două piețe din Timișoara, modernizate după sărbătorile pascale

Două piețe din Timișoara, modernizate. Cu investiții în derulare...