Traian Berbeceanu a devenit coleg de partid cu politicianul la a cărui condamnare a contribuit ca polițist

Data:

Traian Berbeceanu a devenit coleg de partid cu politicianul la a cărui condamnare a contribuit. Apoi politicianul a fost implicat in arestarea preventivă a polițistului.

Informația potrivit căreia Mircia Muntean a revenit la PNL Hunedoara i-a surprins pe cei din organizația Deva, scrie Gazeta de Dimineață.

Decizia a creat confuzie între membrii PNL care nu reușesc să înțeleagă strategia organizației județene.

Ultimele informații oficiale indică faptul că Mircia Muntean nu va putea candida până după jumătatea lunii octombrie 2024.

Prin urmare, nu poate emite pretenții pentru Primăria Deva, potrivit Gazetei de Dimineață. Mircia Muntean a mai condus orașul în perioada 1996-2012, apoi din 2016 până la condamnarea sa.

Problema este că la Primăria Deva administrator public la acest moment este Traian Berbeceanu, comisarul care – prin cercetările care au stat la baza profesiei sale – a pus umărul la demascarea faptelor săvârșite în exercitarea funcției de primar de către Mircia Muntean și pentru care de altfel a și fost condamnat la 4 ani, cu suspendare.

Citește și: Card sau cash. Țara condusă pe bâjbâite

Ce va face Traian Berbeceanu

Întrebat de Gazeta de dimineață ce va face pe mai departe din punct de vedere politic, Traian Berbeceanu a declarat răspicat că el nu va pleca, nu își va da demisia.

„Eu sunt membru în Organizația Deva. Voi munci în continuare pentru această organizație, pentru președintele organizației și îl voi susține pe Florin Oancea pentru Primăria Deva”, a afirmat Traian Berbeceanu.

Relația dintre Mircia Muntean și Traian Berbeceanu a fost una tensionată tot timpul.

Cu câteva zile înainte de a se judeca prelungirea mandatului de arestare preventivă a comisarului Traian Berbeceanu, fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, s-a prezentat la DIICOT Alba Iulia unde a dat o declarație în care s-a plâns de fostul șef al BCCO Alba.

Continuarea în Gazeta de Dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related