Transfăgărăşanul și Transalpina se închid luni dimineaţă

Data:

DN 7C Transfăgărăşan se închide luni dimineaţă, începând cu ora 8, pe tronsonul său de mare altitudine, a informat CNAIR. De asemenea, şi celălalt drum de mare altitudine, Transalpina, se închide începând cu aceeaşi dată.

„… începând ca de luni, 06.11.2022, ora 8, circulația rutieră va fi interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km. 104+000 – km. 130+800); DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km. 34+800 – km. 59+800).

Citește și Aktual24 Românii fac prăpăd prin pădurile din Polonia: „Este o adevărată invazie”

Precizăm că la altitudine schimbarea condițiilor meteorologice are o dinamică sporită, ceea ce face ca siguranța celor care tranzitează aceste drumuri montane poate fi pusă în pericol de către fenomenele meteorologice imprevizibile în această perioadă a anului”, a transmis CNAIR.

Foarte probabil, cele două drumuri vor fi redeschise în luna iunie a anului viitor. Pe Transfăgărăşan, prima ninsoare a acestei ierni a căzut la jumătatea lunii trecute. (Argeșul Online)

Sursa foto DRDP Brașov

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...