Avion retras dintr-un exercițiu militar NATO pentru a-l transporta pe Florin Piersic la București | Monitorul de Cluj

Data:

Avion retras dintr-un exercițiu militar NATO pentru a-l transporta pe Florin Piersic la București, actorul fiind într-o stare de sănătate deteriorată.

Aeronava, aparținând SMURD, era implicată în „Vigorous Warrior 2024”, desfăşurat în Ungaria.

Actorul Florin Piersic a fost transferat, marți seara, de la Cluj la București.

Citește și Prosumatorul de energie termică, un concept nou, ce ar putea schimba termoficarea în România | Interviu cu Sergei Faschevsky, Norsk Energi

„Nu era o urgență. Era un lucru planificat”

Actorul Florin Piersic a fost preluat, marți seară, cu un avion SMURD de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a fi transferat la Institutul „Matei Balș” din București.

La solicitarea Monitorul de Cluj, Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, a declarat că viața lui Florin Piersic nu era în pericol.

„Nu era o urgență. Era un lucru planificat”, a declarat Florin Crișan.

Reprezentanţii Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) au anunţat că, marţi seară, este în desfăşurare transferul unui pacient de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

Citește și Cine a fost Olga Lengyel, supraviețuitoare de la Auschwitz, și cum se predă istoria Holocaustului în România

Avion retras dintr-un exercițiu militar pentru Florin Piersic

Avionul folosit la transportul lui Florin Piersic era unul implicat în cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa.

„La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exerciţiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfăşurat în Ungaria.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Cum se simte Florin Piersic

„Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că este pe maini bune.

Începând din momentul internarii, 07 MAI ora 22:30, D-nul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios, care presupune abordare multidisciplinară (ortopedică, cardiologică).

Este stabil la acest moment și se află sub strictă supraveghere medicală. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbidități.

Vom reveni cu detalii ulterior”, a transmis conducerea Institutului de boli infecțioase Matei Balș, printr-un comunicat de presă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related