Un clujean va alerga 620 de kilometri la cel mai dur ultramaraton din lume, pentru a ajuta copiii cu cancer

Data:

Sportivul clujean Vlad Pop va alerga 620 km la cel mai dur ultramaraton din lume. Motivația sa este că astfel va ajuta 200 de copii cu cancer să primească burse școlare.

Deși 620 km pot părea terifianți pentru oricine, Vlad Pop are un as în mânecă ce îl va ajuta mereu – se gândește mai departe de propria persoană. Într-un interviu acordat monitorulcj.ro în luna martie, sportivul a vorbit despre cursa 6633 Arctic Ultra Virtual Race 2021.

Atunci, Vlad a mărturisit că durerea pe care a simțit-o în timpul și după cursa de 620 km, ce a durat 7 zile, nu se compară nici pe departe cu durerea pe care o simt copiii la chimioterapie.

Având în vedere că tratamentele pentru cancer sunt costisitoare și de lungă durată, Vlad Pop, alături de Asociația Magic, sare în ajutorul familiilor cu copii bolnavi.

Astfel, aceste familii au un sprijin financiar în plus pentru a le putea asigura copiilor șansa la educație, deși își petrec aproape toate zilele prin spitale.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...