Un fost procuror, prins cu o cultură ilegală de canabis

Data:

Un fost procuror, prins cu o cultură ilegală de canabis. O acțiune antidrog derulată de lucrătorii SCCO Vrancea au identificat un bărbat care cultiva canabis.

Oamenii legii au efectuat, astăzi, două percheziții domiciliare în Panciu, iar 3 persoane au fost aduse la audieri. În timpul perchezițiilor, a fost descoperita o cultură ilegală de canabis, disimulată într-o plantație de vie. Polițiștii au identificat 241 de plante și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri de canabis.

Principalul suspect este un fost procuror vrâncean, în vârstă de 65 de ani.

Continuarea în Vrancea24.ro

Citește și: Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost reţinut de procurorii DNA

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
1 COMENTARIU
  1. Dacă era plantația domnului procuror Horodniceanu mascații s-ar fi trezit întrebați „Bă, voi știți cine sunt eu?”. Dacă era plantația domnului judecător Nicolescu le-ar fi spus mascaților „Aveți noroc, v-a trecut glonțul pe la ureche.” și îi chema să își ceară scuze la ușa lui. Dacă era plantația domnului judecător Mateescu le-ar fi făcut o ofertă mascaților că îi angajează la tribunalul Vâlcea, prin transfer, pe un salariu de 6.000 de lei. Cine este special are dreptul să facă și o mică plantație de droguri, că doar prestigiul „justiției” înseamnă că corb la corbu nu-și scoate ochii, nu? A spus-o și George Orwell: “All animals are equal, but some are more equal than others”. Prevăd o strămutare pe la Tribunalul Giurgiu, urmată de schimbarea, promovarea, delegarea și pensionarea a vreo 5-6 judecători, după care în ultimul ceas o condamnare cu suspendare, apoi judecare în apel cu Metoda Coperta la Curtea de Apel Savonea, urmată, evident de o prescripție sănătoasă. Sau poate fapta nu există și întreaga plantație exista doar în închipuirea celor de la DIICOT. Sau poate mai bese CCR o decizie că probele au fost obținute ilegal și scapă așa. În România numai săracii fac pușcărie. Cine este special este „mai egal” decât ceilalți, de aici și tupeul inimaginabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related