Via Transilvanica, prezentată la Expoziția CMT Stuttgart

Data:

La început de an, Asociația Tășuleasa Social (ATS) promovează proiectul la Expoziția CMT Stuttgart, din Germania.

“Declarăm anul 2023, încă de la început, ca fiind unul dintre cei mai importanți ani din existența organizației noastre.

Cum impresia generală despre România este că suntem specialiști în începuturi, va fi, cu siguranță, o provocare uriașă să putem face mentenanța traseului. Să asigurăm calitatea și siguranța, foarte necesare pe un asemenea traseu și mai ales, să-l facem cunoscut peste mări și țări.

Cu cât mai mulți oameni ai drumului bat cărarea asta a noastră, cu atât mai multe dintre aceste provocări își găsesc rezolvarea. Am început la Stuttgart, în cadrul celui mai mare târg de turism din lume, cu profil outdoor, CMT, unde Via Transilvanica este prezentă cu un stand, între 14 și 16 ianuarie”, potrivit conducerii ATS.

Citește articolul integral pe Saptamana.online

Citește și: EXCLUSIV Un avertizor face dezvăluiri în scandalul primelor de la Transelectrica. Tudor Cătăniciu, premiat cu 4.000 de euro, a împrumutat 135.000 de euro de la șeful Cancelariei lui Ciucă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Via Transilvanica / Facebook)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related