VIDEO Măsuri pentru prevenirea speculei în prag de Paște

Data:

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit joi, la începutul ședinței de guvern, despre câteva măsuri pentru prevenirea speculei la cele mai căutate produse pentru masa de Paște, astfel încât prețurile acestora să nu eplodeze în ajun de sărbătoare.

„Ne aflăm în Joia Mare, foarte curând vom sărbători sfintele Paște. Am primit întrebari despre prețurile la produsele pe care cetățenii le preferă în aceste zile.

Am văzut și partea aceasta de escaladare a prețurilor, am discutat cu institutiile de linie astfel încât, prin ANSVSA, prin ANPC să veghem să se evite specula, iar cetățenii să beneficieze de prețul corect al produselor și să asigurăm siguranța alimentară peste tot unde se comercializează astfel de produse.

Ca atare, cer tuturor autoritățior care sunt îndrituite să vegheze pentru a putea avea siguranța că nu se speculează pe produsele care au cea mai mare cautare si avem certitudinea ca se vand in conditii fitosanitare corespunzătoare, să fie permanent la datorie.”, a declarat joi premierul Nicolae Ciucă la începutul ședinței de Guvern”, a spus, joi, premierul.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...