VIDEO Realitatea dură a deciziei de nevaccinare – clip al spitalului din Bârlad

Data:

Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, unitate suport COVID-19, a realizat un clip video cu „realitatea dură a deciziei de nevaccinare”, făcând apel la oameni să se vaccineze: „Nu este o reclamă”. Reprezentanții spitalului spun că lucrează contracronometru, sub presiunea timpului și a avalanșei de pacienți care vin, disperați, în ultimul moment, să fie salvați, iar peste 97% dintre pacienţii care ajung la spital sunt nevaccinaţi.

„Mergeţi şi vă vaccinaţi! Nu este o reclamă. Peste 97% dintre pacienţii internaţi la noi sunt nevaccinaţi, iar acest lucru spune totul” – așa începe mesajul postat pe Facebook de Spitalul Municipal Bârlad.
Reprezentanţii spitalului au realizat și un filmuleț video cu „realitatea dură a deciziei de nevaccinare”.Medicii subliniază că sălile de operaţie au fost transformate în saloane ATI, iar angajaţii sunt epuizaţi.

Citiți articolul integral pe Hotnews.ro

Citiți și:

Șeful UPU-SMURD Iași: Acum, plămânii sunt afectați din a doua zi de boală, față de ziua a opta în valurile anterioare. Pacienţi tineri ajung la spital cu afectare pulmonară de 75%

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related