Ședințele CL Curtea de Argeș seamănă a scandaluri între interlopi | VIDEO

Data:

Ședințele CL Curtea de Argeș seamănă a scandaluri între interlopi. La ultima şedinţă deliberările legislativului local seamănă mai mult a scandal între interlopi decât a solemnitate în slujba plătitorilor de taxe.

Protagonişti au fost șeful Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare, Ionel Păunescu, viceprimarul Ştefan Dumitrache şi consilierul local Daniel Petrescu.

Culmea a fost atinsă atunci când viceprimarul Ştefan Dumitrache s-a înjurat şi îmbrâncit cu un personaj din sală. N-a mai lipsit mult să se treacă la pumni.

Ulterior, şeful Pieţelor, Ionel Păunescu, s-a înjurat cu consilierul Petrescu. S-a trecut la îmbrânceli şi n-a lipsit mult să se ajungă şi aici la procedee pugilistice.

Citește și IPS Teodosie a fost sancționat cu dojană sinodală scrisă pentru că insistă să ceară mitropolie

Există antecedente de acest fel la Curtea de Argeş

Nu e deloc pentru prima dată când la Curtea de Argeş, şedinţele de Consiliu Local degenerează în bălăcăreli de birt de ţară. În noiembrie 2021 a mai avut loc un astfel de episod, de dispute verbale purtate pe un ton inadmisibil pentru nişte – totuşi – politicieni, fie şi doar de anvergură locală.

Și atunci, ca şi acum, protagonişti au fost aproximativ aceiaşi inşi: viceprimarul Ştefan Dumitrache (altminteri, om care ţine prelegeri culturale la aşezăminte de profil) şi consilierul local Daniel Petrescu, titrează Argeșul Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

sursa foto/video: Consiliul Local Curtea de Argeş

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
2 COMENTARII
  1. Ca si in alte postari de asa-zisa presa, faceti, ori din lipsa de profesionalism, ori intentionat, confuzii.
    In imagine, ca si in clipurile din alte site-uri, nu apare viceprimarul. Alte persoane sunt protagonistii meciului. Adica voi atasati numele unui om la imagini unde nu este el. SE BAT ALTII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă să cedeze | DW

Fără muniție livrată de americani, frontul din Ucraina riscă...

Rusia trimite în Iran 24 de avioane Su-35, dar și sisteme de rachete S-400 | Aktual24

Iranul ar urmă să primească săptămâna viitoare primul lot...

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...