Accident cu 16 persoane implicate, printre care 7 copii, în Vrancea

Data:

Accident cu 16 persoane implicate, a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului Vrancea, începând cu ora 19.59. Accidentul a avut loc pe DN 11A – Adjudul Vechi. Din primele date, este vorba despre un microbuz care s-a răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile.

Citește și Asociația „Rădăuțiul Civic” a câștigat procesul cu primăria, care a refuzat să comunice date despre deșeurile colectate

S-a constatat că la fața locului nu sunt victime, iar dintre cele 9 persoane găsite, un adult (mamă) și șapte copii au fost transportați la spitalul din Adjud pentru evaluarea stării de sănătate de către medici.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului. (Instituția Prefectului Vrancea)

Potrivit ultimelor informații transmise de IPJ Vrancea, microbuzul care se deplasa pe DN 11 A, în zona Adjudu Vechi, a ieșit în afara părții carosabile. În microbuz se aflau 7 copii și 2 adulți. Din fericire, nicio persoană nu a suferit leziuni, titrează Vrancea24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...