Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Data:

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi la ieşirea din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol între un microbuz şi o maşină de teren.

”Accident rutier între un microbuz şi o maşină de teren în care au fost implicate nouă persoane. Până la această oră, sunt asistate medical şi urmează să fie transportate la spital 7 persoane – şoferul maşinii de teren, şoferul microbuzului şi 5 pasageri din microbuz”, informează ISU Tulcea, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol.

Citește și: Rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu, respinsă de Curtea de Apel București

”În această după-amiază, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea, a fost primit un apel la numărul unic de urgenţă 112 prin care era anunţat un accident rutier produs între un microbuz şi un autoturism cu mai multe persoane implicate. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, iar din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD”, arată sursa citată.

Echipele de salvare ajunse la locul evenimentului au găsit mai multe victime din microbuz care s-au autoevacuat.

Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului, în vârstă de 65 de ani, a rămas încarcerat, procedându-se la descarcerarea acestuia şi extragerea din autovehicul. Din autoturism, o femeie de 70 de ani, şofer, a fost preluată de echipajele medicale ale SAJ Tulcea.

În evenimentul rutier au fost implicate 9 persoane, din care 7 au fost rănite. Acestea din urmă au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe pentru evaluare şi îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Ce caută președintele chinez în Europa. Ștefan Popescu, analist de politică externă: „China are nevoie să nu existe un Occident unit”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Ambulanța Tulcea / Facebook – Arhivă)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...