Actorul Geoffrey Rush, la TIFF: „Curățenia săptămânală mă omoară când vine vorba de statuete”

Data:

Geoffrey Rush, câștigătorul unui premiu Oscar și a două Globuri de Aur, plus numeroase alte premii, a vorbit la Cluj-Napoca despre cariera lui în teatru și film, ce înseamnă pentru el celebritatea și cum a fost să joace în „Pirații din Caraibe” alături de Johnny Deep și în „The King’s Speech” cu Colin Firth.

Actorul australian Geoffrey Rush este invitatul special al TIFF-ului. Cariera lui de peste 40 de ani va fi celebrată la Cluj-Napoca, unde Geoffrey Rush va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate.

El a susțiut, vineri, un masterclass la Cluj-Napoca alături de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov, unde s-a întâlnit și a răspuns întrebărilor fanilor. El a deschis sesiunea de întrebări cu o glumă legată de personajele desenului animat Bugs Bunny.

„Directorul Chuch Jones a creat în anii ’50 «What’s Opera, Doc», unde Elmer Fudd și Bugs Bunny sunt implicați dar, de data aceasta este vorba despre operă. Și el a spus că Bugs Bunny ne-ar plăcea tuturor să fim, Daffy Duck este probabil cine suntem cu toții. Nu mă pot gândi la o afirmație mai adâncă și filosofică despre fiecare aspect al umanității. Întotdeauna, Daffy se strecoară în gândirea mea când aleg vreun rol”, a spus celebrul actor.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Legea care condamnă „revenge porn”, adoptată de Parlament. Pedepse de până la 3 ani de închisoare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști....