Șefii de la Fisc și Vamă care nu au proprietăţi sau maşini şi primesc bani de la rude

Data:

Un şef de la Finanţele ieşene şi altul de la Vama de Frontieră Iaşi nu au avut un an aşa grozav în 2022, la fel ca anii trecuţi: unul nu a mai câştigat la pariuri sportive nici măcar un leu, iar celălalt nu a mai primit cadouri în bani de la neamuri. Cel puţin asta reiese din declaraţiile de avere completate în 2023 de Bogdan Emilian Ciornei şi Dănuţ Bolohan.

Bogdan Emilian Ciornei, care conduce Serviciile interne din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, declara în 2022 că a câştigat cu un an înainte 46.500 de euro din pariuri sportive, iar Dănuţ Bolohan, şeful Biroului Vamal de Frontieră Iaşi, că a primit cadou în acelaşi an 40.000 de euro de la o rudă, plus o moştenire de 16.200 de lei – sume impresionante, care pot asigura lejer traiul pentru o perioadă.

Citește și Ce contestații au făcut la rechizitoriul DNA primarul Iașului și ceilalți inculpați din dosarul “Flux”

Nu este exclus ca Ciornei să se fi lecuit între timp de pariuri sportive, ori poate că nu a fost în 2022 la fel de inspirat ca în anii trecuţi, când declara în documentul de avere venituri de mii de euro „din dragoste” pentru sport. Astfel, în declaraţia de avere completată pe 14 iunie 2023, Ciornei a trecut doar venitul anual din salariile de la DGRFP Iaşi, care se apropie de 125.000 de lei în 2022, adică a avut o leafă lunară de circa 10.400 de lei. Continuarea, în Ziarul de iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...