Aktual 24: Înregistrarea audio cu accidentul comis de Vlad Pascu

Data:

Momentul în care drogatul Vlad Pascu a lovit grupul de tineri care se apropia de 2 Mai a fost înregistrat pe o camera GoPro aflată în geanta lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii decedați.

Inițial se aude traficul intens al mașinilor, după care urmează izbitura.

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu și camera accea, exact în momentul impactului, a pornit.

Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteți să vă dați seama cât am putut să stau să o ascult.

Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârțăitul de roți, se aude când îi lovește pe ceilalți copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Citește și: Noul manager al spitalului din Botoșani în care a murit o gravidă își plătește curentul și datoriile doar cu hotărâre judecătorească

Se aud mașinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii și îi găsesc. Se aude o fată care zbiară și spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Politie, se aude tot.

Se aude momentul când vine Poliția, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziți. Se aude și momentul când îi pune folia pe el, se aude tot.

37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu, tatăl studentului, la Antena 3.

„Dumnezeu a făcut că exact în momentul când l-a omorât s-a pornit camera. Și am 50 de minute, exact moartea lui. Vaietele copiilor după accident mi-au rămas în cap și nu cred că o să-mi mai iasă niciodată. Am avut puterea să ascult tot, dar este ceva dezastruos”, a adăugat tatăl lui Sebastian.

„Nu pot să mă uit. Oooooh… Nu-mi vine să cred”, se aude vocea unei fete.

Înregistrarea audio pe Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...