Nu știți să implementați proiecte europene? Acum aveți tutoriale video care vă învață ce să faceți

Data:

Inițiativă unică în România: oamenii pot învăța cum să implementeze cu succes proiecte europene, cu ajutorul unei serii de tutoriale video.

Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG a lansat un proiect unic la nivel național, dedicat personalului din Unitățile Administrativ Teritoriale de la nivelul celor 41 de județe ale Românei. Este vorba de o serie de tutoriale video de tip e-learning, concepută pentru a le oferi beneficiarilor de proiecte europene din mediul urban posibilitatea să își dezvolte competențele necesare pentru a gestiona și implementa eficient proiecte cu finanțare europeană.

Clipurile sunt concepute astfel încât cei care le parcurg să beneficieze de o experiență de învățare atractivă, modernă, inovatoare și adaptată cerințelor apelurilor de proiecte din cadrul programelor regionale de finanțare.

Citește și: Aktual 24: Înregistrarea audio cu accidentul comis de Vlad Pascu

Cele 40 de tutorialele acoperă patru tematici diferite și își propun să consolideze cunoștințele și abilitățile posibililor beneficiari de fonduri europene în:

Planificare Strategică;
Management de Proiect;
Documentații tehnico – economice. Proprietatea;
Achiziții publice.

Tematicile au fost identificate de Asociația ROREG printr-o analiză efectuată în rândul beneficiarilor, în perioada Mai – Iunie 2020.

Cele 40 de tutoriale video de tip e-learning se regăsesc pe canalul de youtube al Asociației ROREG și pot fi accesate la linkul: https://www.youtube.com/@asociatiaroreg9476

Continuare în Săptămână Online!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali

Ciocolata PNL. Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton...