Aktual 24 | Nepăsare în București. Șoferii ocolesc o fată de 15 ani, accidentată grav

Data:

Nepăsare în București. Nicio mașină nu oprește după ce o fată de 15 ani a fost accidentată grav. Tânăra, lovită pe trecerea de pietoni, este lăsată să zacă pe sosea, în timp ce mașinile nu opresc, șoferii preferând să o ocolească.

Mai mult, un șofer care a asistat la accident și care inițial a oprit, cu mașina pe avarii, pleacă după mai puțin de un minut, fără să intervină.

Șoferul vinovat, în vârstă de 20 de ani, a fost identificat

Accidentul a avut loc sâmbăta, pe bulevardul Iuliu Maniu. O fata de 15 ani a fost izbită puternic de o mașină, pe trecerea de pietoni. Abia după un timp, apar vreo câțiva pietoni care merg pe drum, lângă fata, încercând să o salveze.

„La data de 11 Noiembrie a.c, în jurul orei 13:30, Brigada Rutieră a fost sesizataăprin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier înregistrat pe bd.Iuliu Maniu din sectorul 6.

Conducătorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor către Autostrada A1, a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact, și-a continuat deplasarea.

Citește și: Doi elevi care au insultat o profesoară trebuie să-i plătească daune de 30.000 de lei

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, autorul accidentului de circulație a fost identificat.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a anunțat politia.

Vezi video în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
6 COMENTARII
  1. Pe langa șoferul vinovat trebuie cercetați și șoferii care au ignorat total situația și au lăsat copilul în mijlocul străzii. Se putea întâmpla o nenorocire și mai mare cu mașinile care veneau din spate.

  2. Infractorii și politicienii,trebuie protejați pentru confidențialitate….asa am ajuns,unde am ajuns la moralitate ,în Romanica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...