Aktual24: Primăria lui Pandele a fost sesizată de vecini încă din ianuarie 2022: „Se aud țipete, urlete extrem de puternice”

Data:

Jurnalistul Ovidiu Vanghele prezintă încă o dovadă care contrazice afirmațiile Gabrielei Firea și ale lui Florentin Pandele, care au susținut că nu știau nimic despre ce se întâmplă în „căminele groazei”.

„M-am interesat și Primăria condusă de soțul meu NU ARE ATRIBUȚII pentru a verifică aceste centre și NU A FOST ANUNȚATĂ de situația acestor persoane.

Este vânturată o hârtie trimisă către Serviciul Urbanism, dar care nu informa despre vreun om neglijat sau abuzat, ci despre lipsa acordului vecinilor pentru o astfel de activitate, care se solicită în cazul apartamentelor din blocurile de locuit, conform legii”, a susținut Firea într-o postare publicată duminică seară, la care a blocat posibilitatea de a fi adăugate comentarii.

Citește și: Dovada că Pandele minte în scandalul azilurilor de bătrâni. DAS Voluntari, care e în subordinea primarului, făcuse anchetă socială la unul din centre

Ovidiu Vanghele prezintă însă dovadă că Primăria Voluntari a primit o sesizare, încă din ianuarie 2022, despre ce se întâmplă în cămine.

Oamenii au reclamat „zgomote puternice care sugerează suferință și/sau agresivitatea”, “țipete, urlete extrem de puternice”, plus un „miros pestilențial”.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related