Cioloș: După tot ce au făcut la Voluntari, după toate dovezile că politicul e implicat și cei de la PSD au știut și acoperit ororile, nu poți să-i pui tot pe ei să-i controleze

Data:

Dacian Cioloș a menționat că Marcel Ciolacu trebuie să plece cu tot PSD-ul de la conducerea țării, de mână cu Firea și Budăi, pentru că nu înțelege ce face un adevărat prim-ministru al Guvernului României.

„Nu poți pune lupul de pază la stână! Or, fix asta a decis ieri premierul PSD, ipocrit îngrijorat de starea bătrânilor bătuți și înfometați în Ilfov, care l-a pus pe ministrul Budăi să controleze centrele cu persoane vulnerabile din țară și să-i facă un raport.

Ministrul Muncii este cel care a fost sesizat de Centrul de Resurse Juridice încă de anul trecut cu privire la ororile din Ilfov și soluția lui a fost să interzică accesul acestei organizații în centrele cu persoane vulnerabile!”, a scris Dacian Cioloș, luni, pe Facebook

Potrivit liderului REPER, Maius Budăi este autor moral pentru perpetuarea ororilor din Ilfov.

Citește și: Primăria lui Pandele a fost sesizată de vecini încă din ianuarie 2022: „Se aud țipete, urlete extrem de puternice”

„Ciolacu și PSD-ul îl pun acum să facă lumină în sistemul de asistență socială în loc să-l dea afară.

Este incredibil și un afront adus sutelor de organizații neguvernamentale și comunități care ajută persoanele vulnerabile în România. Le-am văzut în ultimul an, le-am văzut nevoile și viziunea, grija și umanitatea cu care își fac datoria.

Am văzut imensele resurse de bune practici care trebuie folosite pentru a așeza sistemul de ajutor al copiilor și persoanelor vârstnice dacă ar exista dialog cu statul.

Doar că Budăi și Ciolacu tot ce știu să facă e să îi scoată pe acești oameni din orice zonă în care ar putea ajuta sau controla ceea ce face statul.

Așa se adâncește falia dintre societate și stat, așa scade la piciorul broaștei încrederea oamenilor în politicieni”, a mai scris Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a făcut referire la controalele demarate după ororile ieșite la iveală în „căminele groazei”.

Citește și: Locotenentul torționarului din azilele groazei are 18 terenuri și 6 case – era recompensat pentru tăcere cu pești vii

„După tot ce au făcut la Voluntari, după toate dovezile că politicul e implicat și cei de la PSD au știut și acoperit ororile, nu poți să-i pui tot pe ei să-i controleze pe cei care fac lucruri de bună credință.

E nevoie de un audit independent care să pună pe masă realitatea așa cum este, nu cea coafată de interese de partid”, mai spune președintele REPER.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related