Frații Tate rămân în arest la domiciliu: „Războiul continuă, e a cincea lună de când stau închis în casă”

Data:

Frații Tate rămân în arest la domiciliu, a decis un magistrat de la Tribunalul Bucuresti a decis marti, in dosarul in care sunt judecati pentru constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol.

„Dupa 93 de zile in care am stat inchis intr-o temnita din Romania, acum intru in a cincea luna de cand sunt inchis in casa.

Un judecator a decis in aceasta dimineata ca detentia mea trebuie sa continue. Razboiul continua”, a reactionat Tate pe Twitter. In arest la domiciliu raman si cele doua tinere din Romania, puse sub acuzare in acelasi dosar.

Citește și Judecătoarea care a închis dosarul „10 August” a ajuns la Inspecția Judiciară. Îl anchetează acum și pe judecătorul care a redeschis dosarul „10 August”

Fratii Tate, cu dubla cetatenie, britanica si americana, si doua tinere complice (Alexandra-Luana Radu si Georgiana Manuela Naghel) au fost trimisi in judecata de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzati ca au constituit un grup infractional organizat, in scopul racolarii, cazarii si exploatarii, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu continut pornografic, destinate difuzarii contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activitati, inculpatii ar fi obtinut importante sume de bani. titrează Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...