Aktual24: Pandele s-a scăpat în direct la RTV: „Știți cât am de plătit la România TV? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit”

Data:

Florentin Pandele a declarat, marți seara, în direct la România TV că trebuie să dea bani acestui post de televiziune, în contextul în care România TV a difuzat anterior imagini în care Gabriela Firea apărea alături de Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”.

Declarația lui Pandele, în care acuză că „are de plătit” postul România TV, a fost făcută în emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitat în emisiune a fost și Bogdan Chirieac. Ciutacu și Chireac au reacționat violent la declarațiile lui Pandele privind plățile către RTV.

“Prelipceanu (Cosmin Prelipceanu, Digi24 – n.red.)… l-am sunat de 20 de ori, am sunat unul dintre acționari și am spus ‘Dă-mi dom’le numărul’. Mi-a dat numărul, l-am sunat de 20 de ori, i-am dat mesaje, nu mi-a dat dreptul să intru și să dau dreptul la replică. La B1 nu-mi dă voie pentru că acolo este la comandă Sorin Oancea, are comandă de decimare, clară! N-am unde să intru. Unde să mă duc?”, a spus Pandele la România TV.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Parlamentul European: se interzic spionarea jurnaliștilor, perchezițiile sau obligarea divulgării surselor acestora

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...