Aktual24: Marcel Ciolacu vrea să facă pe Cuza, dar tot cu Ceaușescu seamănă!

Data:

După ce a văzut că, dacă vrei să conduci un popor al cărui desert preferat e coliva, nu-i bine să fii nici arogant intelectual, ca Adrian Năstase, și nici țărănete îngâmfat, ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu s-a decis să joace puțin rolul „săracului cinstit”, după model Iliescu și să ia personal pulsul mulțimii.

Ca atare, după ce a mers cu metroul, deși nu știa pe unde se bagă cartela, Ciolacu a luat-o alene prin magazine, să vadă daca patronii străinezi de la supermarketuri i-au pus în aplicare reducerile sau doar îl iau de fraier. Per ansamblu, premierul a fost mulțumit, căci i-auziți ce scrie, într-o postare pe Facebook publicată azi:

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele. Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai. Îi asigur pe toți românii că, în perioada următoare, toate autoritățile cu competențe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât prețul coșului zilnic al fiecărui român să fie redus.”

Carevasăzică, revoluționarul fără revoluție Ciolacu se imaginează un fel de Cuza de Buzău, nițel mai grăsuliu și cu mai puține grade, dar tot cu barbă de intelectual, și acum a plecat brambura prin piețe, să-i caute pe negustori la ouă și ocale. E adevărat că ar fi mers să fie și un Kogălniceanu alături de el, dar de unde să găsești un personaj de talia lui conu Mihalache într-un partid unde media de studii e cu două clase mai mult ca trenul?

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Unde se duc banii din taxe: 10 miliarde de lei datorii la stat au doar 6 companii ale statului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Peste 30 de percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Suma spălată de grupul infracţional, 2,1 milioane de euro

Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Poliţiştii Brigăzii...

Cartelul din Carpați. Despre averea impresionantă a unor lideri liberali, în Sinaia și Franța

Cartelul din Carpați este o grupare din jurul primarului...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...