Motivul crimei din Mangalia: ucigașă este din Vaslui, prietenă cu victima

Data:

Motivul crimei din Mangalia: ucigașă este din Vaslui, prietenă cu victima. Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro că suspectul principal în cazul fetei ucise la Mangalia este chiar o prietenă de-a ei, cu care a venit din Vaslui să muncească pe litoral.

Atât fata ucisă, cât și prietena ei au 18 ani. Amândouă erau cameriste la un hotel din Saturn și erau colege de cameră, locuind într-un hotel din Mangalia.

S-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar ucigașă trebuia să mintă pentru ea, au precizat sursele. După ce a omorât-o ar fi pus-o într-un geamantan şi a dus-o în parc. Fata suspectată că și-a ucis prietena și-a recunoscut fapta.

Citește și: Unde se duc banii din taxe: 10 miliarde de lei datorii la stat au doar 6 companii ale statului

Motivul crimei din Mangalia. Ce spune Poliția

„Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoana de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Politie Județean Constanta este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Politiei municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc.”

Continuarea în Aktual24

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

„În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui. Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Descoperirea cadavrului minorei sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia a fost făcută de un bărbat care intenţiona să meargă la pescuit, acesta declarând jurnaliştilor că victima avea „faţa desfigurată total” şi „înţepătură la gât”.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost inaugurat

Noul terminal de pasageri al Aeroportului Oradea a fost...

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de 300.000 de persoane

Pelerinajul de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, urmat de...