Aktual24: Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident

Data:

Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident. Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef în cadrul ISU Dâmbovița, a murit sâmbătă într-un accident rutier într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi. El este ofițerul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia în anul 2020. Accidentul a survenit la o săptămână după explozie.

În anul 2020, colonelul Pușcoi a semnat pentru ridicarea autorizației stației GPL din Crevedia care a explodat în urmă cu o săptămână. Stația GPL este deținută de familia primarului PSD din Caracal, Ion Dordulea.

„Martorul-cheie din dosarul Crevedia, BOGDAN GEORGIAN PUȘCOI a murit! Martorul-cheie din dosarul exploziei de la Crevedia, omul care a retras autorizația de funcționare a stației GPL administrată de societatea Flagras a familiei primarului Doldurea de la Caracal, a murit, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier stupid. Colonelul în rezervă era martor în dosarul deschis de DNA în cazul tragediei de la Crevedia.

Colonelul în rezerva Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef al serviciului Prevenire din cadrul IGSU Basarab I Dâmbovița, făcea primele ore ale școlii de șoferi pentru a-și lua permis de conducere categoria A pentru motociclete.

El se afla într-un poligon alături de un instructor, într-un poligon auto privat, autorizat, situat în comuna Ulmi. La un moment dat, fostul angajat al ISU Dâmbovița, a pierdut controlul motocicletei pe care se afla împreună cu instructorul și s-a izbit de un zid. Instructorul a fost grav rănit, dar colonelul a murit pe loc”, a relatat Gozi Adrian, CEO la ProVolt.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Raed Arafat, raport despre intervenţia de la Crevedia: Peste 2100 de deficiențe descoperite după controale

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Interesul pentru alegerile europene, mai mare decât acum 5 ani, arată un sondaj

Interesul pentru alegerile europene, mai mare decât acum 5...

Iași: Copoul devine ghetou sub egida primarului: blocuri-turn cu 9 m distanță între ele

Iași: Copoul devine ghetou sub egida primarului: blocuri-turn cu...

Instanța supremă convocată de urgență, în prag de noapte, pentru a sesiza CCR pe legea fugarilor

Din grijă pentru infractorii condamnați definitiv, șefa instanței supreme,...

Culmea eficienței în administrație: o centură ocolitoare pe care am așteptat-o 30 de ani a fost gata în 8 luni!

Culmea eficienței în administrație: centura ocolitoare a orașului Beclean a fost deschisă circulației rutiere de Ziua Națională a României, exact pe 1 decembrie 2023. Pe 29 noiembrie o comisie a stabilit că se poate da drumul la circulație, potrivit Săptămâna.online.