Aktual24: Momentul în care Monica Odagiu îl lovește cu mașină pe tânăr. Pistele anchetatorilor

Data:

Aktual24.ro a intrat în posesia unei înregistrări cu momentul în care a avut loc accidentul mortal din Capitala, inplicată fiind actriță Monica Odagiu.

Surse citate de televiziunile de știri anunță că tânărul de 33 de ani era băut și fusese dat afara de la serviciu, potrivit România TV. Anchetatorii merg pe doua piste: fie tânărul s-a aruncat în fata mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe strada în fata mașinii conduse de Monica Odagiu.

Monica Odagiu (26 de ani) a transmis luni, într-un mesaj pe Faebook, „Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta”.

Citește și: De ce sunt instituțiile paralizate: 42 de persoane cu mandate provizorii numai la Ministerul Transporturilor

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, desi am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată, pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.”

Video poate fi văzut în Aktual 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei | Aktual24

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei....

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul. Dar Kremlinul vrea o înmormânare secretă

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul decedat într-un...

Medicii tineri „fug” din cel mai mare spital din Moldova

Medicii tineri "fug" din cel mai mare spital din...