Un tren Inter Regio a rămas blocat într-un tunel în județul Iași, după ce locomotiva s-a defectat. Apoi a întârziat din cauza unui macaz defect

Data:

Un tren Inter Regio a rămas blocat într-un tunel în județul Iași, după ce locomotiva s-a defectat. Apoi a întârziat din cauza unui macaz defect. Călătorii din trenul Inter Regio 12662, care circulă pe relaţia Iaşi-Bucureşti Nord, au rămas blocaţi într-un tunel din apropierea Gării Bârnova, după ce locomotiva s-a defectat.

Trenul a plecat din Gara Iaşi la ora 14,00 şi ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti, conform programului, la ora 21.18. În aproximativ 30 de minute de la plecarea din staţia Iaşi, locomotiva s-a defectat în timp ce trenul se afla în tunelul din apropierea Gării Bârnova, informează Agerpres.

Potrivit călătorilor, aceştia au fost nevoiţi să stea aproximativ 40 de minute în tunel, până când a ajuns de la Iaşi o altă locomotivă care să tracteze trenul până în cea mai apropiată gară.

Conform declaraţiilor directorului CFR Iaşi Călători, Ioan Grădinariu, trenul a plecat din staţia Bârnova la ora 17,19, înregistrând astfel trei ore întârziere.

„Locomotiva de remorcare s-a defectat şi a trebuit să aducem locomotivă de ajutor din Iaşi. Trenul a plecat din staţia Bârnova la ora 17,19”, a declarat directorul CFR Iaşi, Ioan Grădinariu

Potrivit Clubferoviar.ro, locomotiva de ajutor a sosit, dar trenul s-a blocat din nou, din cauza unui macaz defect în stația Bârnova. Într-un final, trenul și-a continuat călătoria, cu 153 de minute întârziere, din care 40 de minute din cauza macazului defect.

Citește și: Unde se duc banii din taxe: 10 miliarde de lei datorii la stat au doar 6 companii ale statului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Clubferoviar.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

PSD se grăbește cu modificarea datei pentru alegerea președintelui. Proiectul, în viteză prin Senat

PSD se grăbește cu modificarea datei pentru alegerea președintelui....

S-a ales președintele CJ Vrancea, funcție rămasă vacantă după decesul liberalului Cătălin Toma

S-a ales președintele CJ Vrancea. Ionel Celmare, vicepreședintele Consiliului...

Principalele nevoi ale părinților copiilor ucraineni care s-au refugiat în România

Principalele nevoi ale părinților copiilor ucraineni care s-au refugiat...