Aktual24: Ne-am săturat de minciună! Voi ați devenit cel mai mare pericol pentru siguranța națională

Data:

Ne-am săturat de minciună! Voi ați devenit cel mai mare pericol pentru siguranța națională. Ne-a mintit Iohannis cu PSD-ul, ne-a mintit PSD-ul cu specialistii, ne minte Ciolacu cu reformele lui, mint institutiile cu „siguranta si incredere”, totul e o minciuna oriunde te uiti la varful statului si in maruntaiele lui. Minciuna si impostura, iar asta provoaca zilnic o tot mai mare neincredere in stat si in institutiile sale.

Neincrederea aproape generalizata a romanilor in stat, in institutiile statului, reprezinta cea mai mare vulnerabilitate pentru siguranta nationala, nu ca o drona a cazut in boscheti.

Citește și VIDEO Incendiu puternic extins la 3 blocuri în Craiovița. Desfășurare de forțe a pompierilor

Un stat in care cetatenii sai nu mai dau doi bani pe institutii, in care institutiile sunt vazute ca asupritoare si profitoare, puse sa jecmaneasca, sa vaneze, sa dezinformeze, nu mai este un stat. Nu mai este o tara.

Devenim o masa de indivizi care vorbesc aceeasi limba intr-un spatiu geografic, uniti eventual prin traditii si legati de pamantul pe care ne-am nascut, si care trebuie sa suportam niste unii cocotati pe capul nostru si cu mainile in buzunare noastre.

Impostori, analfabeti, smecherasi de doi bani, niste creaturi care ne iau zilnic de prosti si buni de plata. Mai este acesta un stat, nu mai zic de civilizat sau european?

Ce mai avem acum este un stat cu institutii macinate de prostie si incompetenta, peste care niste unii toarna zilnic valuri de minciuna pentru a masca realitatea.

Credeti ca oamenii nu vad, nu simt? Nu mai este mult pana la prabusire. In aceste conditii nici nu trebuie sa ne mai trimita cineva drone explozive, foarte multi dintre romani ii vor astepta pe invadatori ca pe niste izbavitori.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto Revista22

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...