Aktual24 | O profesoară, mesaj pentru părinți despre cadourile de Crăciun pentru dascăli: „Este umilitor”

Data:

O profesoară, mesaj pentru părinți despre cadourile de Crăciun. O profesoară din Cluj afirmă într-un mesaj adresat părinților că este „umilitor” să aibă de a face cu situații în care trebuie să respingă cadouri.

„Pentru mine ca dascal cel mai frumos cadou este să văd că am reușit să fac dintr-un elev un om realizat și să văd că după zeci de ani nu m-a uitat, se bucură să-mi prezinte familia, copilașii. Ăsta e cel mai frumos cadou și cel mai valoros”, subliniază profesoara.

„V-ați întrebat vreodată cum ne simțim noi ca dascăli să apară părinții cu oale, cratițe, blide, prăjitoare de pâine, cafele, bomboane și…..altele”, a scris profesoara într-un mesaj postat pe un grup de mămici din Cluj, citat de Știri de Cluj.

Citește și: De ce a revenit epidemia de rujeolă. Cum îți protejezi copilul

,,Dragi mămici,

Vă urmăresc cu interes deoarece toată viața mea am dedicat-o copiilor. Am văzut o postare unde o mămică cerea grupului sugestii pentru un cadou pentru doamna învățătoare.

Am citit și comentariile. Vreau să vă spun că cadrele didactice își aleg aceasta meserie pentru că le place, nicidecum pentru cadouri. Eu nu cred că un cadru didactic a cerut cuiva un cadou. În primul rând, Codul bunelor maniere spune clar cui se fac cadourile și în ce constă aceste cadouri.

Este umilitor pentru un dascăl să i se dea un cadou, parcă am fi coafeză, manichiuristă sau chelnerul.

Pentru mine ca dascăl cel mai frumos cadou este să văd că am reușit să fac dintr-un elev un om realizat și să văd că după zeci de ani nu m-a uitat, se bucură să-mi prezinte familia, copilașii. Ăsta e cel mai frumos cadou și cel mai valoros”, a scris profesoara.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Emilia Șercan protestează de 9 zile în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București împotriva deciziei de clasare a dosarului de kompromat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related