Aktual24: RTV l-a acuzat în mod fals pe un cântăreț că a ucis un om cu mașina

Data:

RTV l-a acuzat în mod fals pe un cântăreț că a ucis un om cu mașina. După accidentul de la Cluj provocat de Culiță Sterp, România TV a difuzat o știre potrivit căreia manelistul ar fi omorât, în trecut, și un om cu mașina.

Știrea, difuzată in direct pe post și publicată și pe site-ul canalului de televiziune, a fost însă un fals de la cap la coadă, întrucât „jurnaliștii” lui Sebastian Ghiță nu au avut bunul simț să se documenteze în prealabil asupra cazului, așa cum le cerea deontologia profesională.

Acum, ei sunt buni de plată după ce s-a dovedit că nu cântărețul fusese implicat în accidentul rutier mortal, ci un alt bărbat, cu același nume.

Și aceasta pentru că Sterp a dat în judecată postul România TV, iar tribunalul din Hunedoara i-a dat câștig de cauză, condamnând canalul de televiziune la plata unor daune morale in valoare de 100.000 de lei, după cum se arată în decizia instanței de judecată:

Citește și: Orlovka, satul de lângă România unde cad drone: jumătate pro-occidentali, jumătate pro-ruși

„Soluția pe scurt: Admite în parte acțiunea formulată de reclamantul STERP NICOLAE, în contradictoriu cu pârîții : 1.RTV PROPERTIES MANAGEMENT S.R.L., 2.RIDZONE COMPUTERS S.R.L., 3.CIUCA ROXANA, și în consecință:

Constată caracterul ilicit al afirmațiilor referitoare la reclamantul Sterp Nicolae făcute de pârâți prin: a) publicarea articolului „EXCLUSIV. Culiță Sterp a ucis un om. Manelistul a fost implicat într-un alt accident” pe site-ul www.romania tv.net,

b) publicarea articolului „ Este bomba zilei! Culiță Sterp a ucis un om într-un alt accident rutier, după ce a adormit la volan. Va face închisoare cu executare!” pe pagina oficială România TV de pe rețeaua de socializare www.facebook.com, în jurul orei 11:00 și

c) difuzarea știrii „BREAKING NEWS! Accidentul ținut secret, Culiță Sterp a ucis un om” pe portalul de televiziune România TV, la data de 29.11.2022, ora 20:01”.

Continuarea în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură TV)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...