Aktual24: Soțul unei judecătoare ICCJ a fugit de polițiști după ce a fost oprit în trafic

Data:

Sotul unei judecatoare a incercat sa fuga dupa ce a fost oprit in trafic, in Bucuresti, de un echipaj de politie. Politistii i-au blocat masina apoi in Piata Pache Protopopescu nr. 10.

„La data de 30.10.2023 in jurul orei 17.30, echipajul Brigazii Rutiere a efectuat semnal de oprire autoturismului Range Rover pe Bd. Corneliu Coposu. Conducatorul auto a oprit in prima faza, a prezentat documentele si dupa aproximativ 30 de secunde a demarat in tromba pe stradutele laturalnice din zona Bd. Coposu – Str. Mantuleasa. Imediat, in urmarirea acestuia au plecat mai multe echipaje din cadrul Brigazii Rutiere ce au reusit sa blocheze autoturismul in Pta. Pache Protopopescu nr. 10.

Citește și Restaurant din centrul Iaşului închis de OPC pentru mizerie: aragaz nespălat cu lunile

In momentul in care au procedat la extragerea fortata din auto a conducatorului auto, autoturismul in cauza s-a deplasat catre inainte tamponand usor o autospeciala oprita. In urma interventiei nu au rezultat victime, nu au fost avariate autospeciale din cadrul Brigazii”, au anuntat politistii. Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro ca soferul este Costinel Dumitrascu, de profesie avocat, sotul unei judecatoare care a decedat, Sofica Dumitrascu. Sofica Dumitrascu, judecator la ICCJ, a murit in 2017, la varsta de 55 de ani. Ea era verisoara lui Gigi Becali, titrează Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...