Aktual24 | Tudor Chirilă despre Vama Veche: „Vreo oră am strâns cu copiii mei toate gunoaiele”

Data:

Tudor Chirilă despre Vama Veche, într-un interviu pentru aktual24.ro: ultima dată a fost în acest loc în urmă cu doi ani, iar atunci a strâns gunoaie împreună cu copiii lui.

„În Vama Veche nu mai beau. Beau alții în Vama Veche! Eu… Am mai fost în Vamă doar profesional, poate, când am mai cântat”, a menționat Chirilă.

„Cred că am fost într-o toamnă târzie cu rulota, cu copiii mei. Și atunci îmi aduc aminte că am parcat spre bulgari, într-acolo, și vreo oră am strâns cu copiii mei toate gunoaiele, ca atunci când ieșim din rulotă să avem o imagine cât de cât… Prezervative, peturi, ambalaje… Diverse! Acum doi sau trei ani. E posibil să fi fost în pandemie”, a continuat Chirilă.

Citește și: Cât au cheltuit partidele politice în 2023. AUR a cumpărat mașini de peste 2 milioane de euro

„Mergeți, mă, dacă vreți! Care-i problema”

El a menționat că Vama de azi nu mai are legătură cu cea despre care a cântat.

„Nu, dar nici nu trebuie! Fiecare generație găsește ce vrea ea într-un loc. Adică nu e obligatoriu ca Gen Z să aibă sau să vibreze la ce-am vibrat noi.

Cred ca ăștia care merg în Vamă acum găsesc ei ceva acolo care să-i stimuleze, să se mai ducă o dată și să zică: ‘Mamă, ce mișto e în Vamă!’. Așa că nu vin eu să spun… Eu chiar nu zic ‘Vama nu mai e ce-a fost’ decât pentru mine și pentru cercul meu de prieteni.

Dar nu le spun oamenilor: ‘Nu mergeți în Vamă, că era mai mișto altădată!’. Mergeți, mă, dacă vreți! Care-i problema? Dar eu cred că Vama o ai cu tine oriunde te duci, dacă ești pe sufletul ăla! Plus că nu mai sunt oamenii de atunci.

Citește și: VIDEO | Ucrainenii au schimbat versurile unor colinde celebre pentru a-și transmite mesajul: „Războiul nu s-a terminat. Rămâneți alături de noi”

Cel mai important vamaiot a murit, din punctul meu de vedere! Traian Bălănescu, fostul nostru pianist. Pentru care Vama a însemnat un mod de viață. Să fie acolo toată vara, să trăiască acel dolce far niente al Universului lui.

Traian era ‘Omul plajei’, ca să zic așa, piesa pe care am și scris-o împreună. Mă rog, așa i-am zis noi… Eu am scris versurile alea și după ce am scris versurile, am zis: ‘Băi, de fapt, ele sunt Traian!’. Cam așa…”, a menționat Tudor Chirilă.

Continuarea în Aktual24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Şoferiţa care a accidentat-o mortal pe Anastasia, judecată şi pentru ucidere din culpă

Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă...

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente care a făcut septicemie şi a murit

Medic anchetat pentru ucidere din culpă. Poliţiştii au făcut,...

Premierul Slovaciei a fost împușcat

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a...