Ambasada Rusiei face reclamă filmelor rusești de la TIFF și ignoră că festivalul se desfășoară sub deviza „Faceți filme, nu război”

Data:

Ambasada Rusiei în România promovează filmele rusești care vor fi proiectate la TIFF, în Cluj-Napoca, deși festivalul se desfășoară în acest an sub deviza „Faceți filme, nu război”.

Promovarea a fost făcută chiar pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei, care a „uitat” însă să menționeze că ediția din acest an se desfășoară sub deviza „Make films, not war” – „Faceți filme, nu război”, care face referire la invazia rușilor în Ucraina.

Ambasada Rusiei ignoră că festivalul se desfășoară sub deviza „Faceți filme, nu război”

Ambasada Rusiei în România s-a limitat la reclama filmelor de la TIFF în postare, fără să menționeze sloganul acestei ediții.

De cealaltă parte, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat într-un interviu pentru revista Variety că festivalul „nu a luat decizia cu ușurință, TIFF urmând în cele din urmă Festivalul de Film de la Cannes și al altora – inclusiv Veneția și Karlovy Vary – care au interzis delegațiile oficiale ruse, permițând în același timp participarea realizatorilor de film individual”.

Continuarea, în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...

Ce rute recomandă poliția șoferilor pentru a evita aglomerația

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în...