Al doilea membru al Parlamentului României care se alătură REPER. Cristina Rizea: „Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii și lupte fără sens”

Data:

Deputata de Constanța Cristina Rizea este cel de-al doilea membru al Parlamentului României care se alătură partidului REPER.

Cristina Rizea se alătură REPER: Aleg să construiesc din nou

Politiciana a explicat luni de ce a făcut această alegere.

“Menirea unui politician este de a-și servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credință și onestitate.

Așa văd eu această #politicăaltfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu așa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulți oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcția partidului.

Eu aleg să-mi păstrez reperele, să rămân fidelă principiilor pentru care am intrat în politică cu trei ani în urmă. Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii și lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine și mai temeinic. Aleg REPER.”, a afirmat Cristina Rizea.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related