Angajaţii unui centru de recuperare, obligaţi să pună toți bani pentru a acoperi amenzile primite după controalele la azile

Data:

Angajaţii unui centru de recuperare din subordinea DGASPC Suceava acuză că sunt obligaţi de conducere să cotizeze cu bani pentru a acoperi suma totală a amenzilor aplicate, în urma controalelor făcute de comisiile mixte de la nivel judeţean.

Un angajat al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava, a semnalat Reporter 24 că cei peste 200 de angajaţi ai instituţiei sunt forţaţi să cotizeze câte 65 de lei pentru a acoperi cuantumul amenzilor.

„Suntem vreo 200 şi ceva de salariaţi, ne cer câte 65 de lei ca să se strângă suma de 120 milioane bani vechi. Fiecare a pus, pentru că se teme fiecare pentru locul de muncă. La o eventuală restructurare… Că aşa a mai fost şi pe timpuri, cu o altă conducere, tot aşa a fost: care n-au pus bani,au fost primii puşi pe listă”, a declarat angajatul.

Omul mai spune că nu este prima dată când se utilizează această metodă şi că angajaţii sunt puşi să dea bani din propriu buzunar pentru achiziţionarea unor diverse materiale, cum ar fi cele de curăţenie.

„În afară de asta, aducem noi bani de acasă pentru diverse. Centrul nu are personalitate juridică şi depindem de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava pentru orice fel de materiale, chiar şi de curăţenie. Şi pentru orice chestie punem noi, salariaţii. În centrul sunt în jur de 300 de beneficiari, persoane cu dizabilităţi”, a mai declarat acesta.

Continuarea în Reporter24.ro

Citește și: O judecătoare va primi salarii restante de peste 3 milioane de lei, după ce faptele pentru care era judecată s-au prescris

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei | Aktual24

Masivă scurgere de date despre operațiunile secrete ale Chinei....

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul. Dar Kremlinul vrea o înmormânare secretă

Mama lui Aleksei Navalnîi și-a văzut fiul decedat într-un...

Medicii tineri „fug” din cel mai mare spital din Moldova

Medicii tineri "fug" din cel mai mare spital din...

Bolojan nu vrea listă comună cu PSD la Europarlamentare

Bolojan nu vrea listă comună cu PSD la Europarlamentare....