Autobuz supraetajat pentru turiști, în perioada Târgului de Paști din Craiova

Data:

Un autobuz supraetajat va circula, începând cu 1 aprilie, pe străzile din Craiova, cu destinația specială Târgul de Paști, organizat de administrația locală în Parcul ”Nicolae Romanescu”.

Mijlocul de transport în comun a fost închiriat, pentru o lună, de Regia Autonomă de Transport din Craiova de la o societate privată de transport din județul Alba. Mai exact, pentru perioada 27 martie – 1 mai a.c.. Potrivit directorului RAT Craiova, Marcel Tănăsescu, pentru inchiriere operatorul local de transport public din Craiova a plătit 6.000 de lei. Suma a acoperit asigurarea autobuzului, realizarea ITP-ului, deplasarea către Craiova și înapoi la Alba Iulia și închirierea propriu-zisă.

Autobuzul a fost colantat în prealabil special pentru Târgul de Paști. Craiova a obținut locul 1 într-un clasament devenit deja celebru pe meleagurile oltenești și nu numai – European Best Destinations (EBS), pentru Târgul de Paști 2023. Competiția a constat în promovarea unor fotografii și obținerea a cât mai multor voturi pe site-ul oficial al EBS.

Continuarea în Stiricraiova.ro

Citește și: Combinațiile lui Predoiu. Anchete oprite convenabil și conflicte de interese

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related