Autorul escrocheriei cu bucătării la comandă a evadat de sub nasul judecătorilor

Data:

Mihail Șaran, fondatorul companiei care a țepuit sute de clienți, printre care și gălățeni, cu sume exorbitante pentru bucătării care nu au fost niciodată livrate, a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău și plasat inițial în arest.

Trimis ulterior acasă, în arest la domiciliu, afaceristul ar fi urmat să fie din nou arestat preveniv, dar a fugit înainte ca judecătorii să se pronunțe asupra solicitării procurorilor. Mihail Șaran a apărut în fața completului Judecătoriei din Chișinău vineri, 7 aprilie, ca urmare a demersului procurorilor, care au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, încuviințată de Curtea de Apel Chișinău, cu arestul preventiv. Afaceristul nu a așteptat deliberarea judecătorilor care analizau cererea Parchetului și s-ar fi deplasat într-un parc din apropiere, unde și-a smuls brățara de monitorizare, pe care o avea montată din momentul plasării în arest la domiciliu.

Citește și Investiție de 1,4 miliarde de euro într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice, la Galaţi

Potrivit presei din Republica Moldova, Șaran și-ar fi aruncat și haina odată cu dispozitivul de urmărire, după care ar fi fugit cu mașina avocatului său. Oamenii legii au declanșat imediat operațiuni pentru localizarea lui, instituind filtre pe toate drumurile importante din zona Chișinăului și pe cele care duc spre punctele de frontieră. Asta deoarece sunt șanse mari ca Șaran să încerce să treacă granița în România, țara în care a avut zeci de reprezentanțe, pe care le-a închis rând pe rând și prin care a înșelat un număr considerabil de clienți care au plătit mii de euro ca avans pentru bucătării de lux care nu au fost niciodată livrate. ”Rugăm cetățenii care dețin informații referitor la locul aflării lui Mihail Șaran să apeleze la numărul de telefon 112, 0 (22) 577 153 sau 079420674″, a transmis Poliția Republicii Moldova, la scurt timp de la producerea evadării. Continuarea, în Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...