Noi amănunte şocante în cazul poliţistului pensionar din Iași care şi-a ucis mama

Data:

Amănunte şocante ies la iveală cu privire la ofiţerul poliţist care şi-ar fi omorât mama în apartamentul ei din zona Gării, în urmă cu două nopţi.

Tiberius Ghelbere avea probleme cu alcoolul, devenind violent după câteva pahare. Acesta venea deseori la mama lui, care locuia pe strada Bacinschi, la etajul întâi al unui bloc turn de lângă Gară, în zona Codreanu. Joi spre vineri noapte, Ghelbere ar fi mers la mama lui iar între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, auzită de ceilalţi locatari. Individul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit, apoi şi-ar fi sunat concubina şi ar fi minţit-o că a găsit-o pe mama lui într-o baltă de sânge. Concubina poliţistului a sunat la 112, iar un echipaj de terapie Intensivă a mers la faţa locului, însă nu a mai avut ce face: femeia era moartă.

Ieri, procurorii şi poliţiştii l-au audiat pe Tiberius Ghelbere, însă acesta nu a recunoscut crima, pretextând că era beat şi nu îşi aduce aminte nimic. Însă vecinii din blocul turn au auzit totul, iar poliţiştii au concluzionat că omorul a avut loc la ora 24.

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Cazul fetiței abuzate de un bărbat de 31 de ani. Localnicii țin cu abuzatorul. Avocatul Poporului s-a autosesizat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related