Avocata acuzată că a împins un motociclist arestată pentru tentativă de omor | Ziarul de Iași

Data:

Avocata acuzată că a împins un motociclist, Alexandra Cioată, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este cercetată pentru tentativă la omor și părăsirea locului accidentului.

Joia trecută, Cioată ar fi provocat un accident în zona Belvedere din municipiul Iași.

YouTube video

Gestul avocatei, considerat tentativă de omor

Procurorii susțin că ea ar fi împins cu mașina un motociclist în timp ce conducea, iar acesta s-a izbit de un refugiu de tramvai din zonă. Alexandra Cioată, mai spun procurorii, ar fi părăsit locul accidentului.

Citește și: Am fost în aceeași încăpere cu 15 membri AUR. Și m-am îngrozit

Inițial, avocata a fost cercetată pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. Însă procurorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor.

Citește și: Un candidat PSD din Giurgiu spune că va folosi sute de camere video şi drone ca să prevină mita electorală

„Prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de vătămare corporală din culpă în infracţiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului, a fost reţinută şi urmează a fi prezentată Curţii de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a explicat Adina Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Miercuri, Alexandra Cioată a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor și fugă de la locul accidentului Decizia judecătorului de drepturi și libertăți de pe lângă Curtea de Apel poate fi contestată în următoarele 48 de ore.

Avocata acuzată că a împins un motociclist. În ce stare e bărbatul

Motociclistul lovit de către avocată în fața bisericii catolice din CUG se află în afara oricărui pericol și a fost externat din Spitalul de Urgențe „Sf. Spiridon”.

Acesta își va continua tratamentul în regim propriu, acasă, dar medicii au considerat că starea sa de sănătate nu mai impune supravegherea în cadrul unei internări continue.

Articolul integral, în Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related